En terrasse er en vital del af ethvert hjem. Når man bor i et hus, så er det meget sjældent, at der ikke medfølger en mindre eller en større terrasse. Terrassen kan siges at være den ting, som forbinder huset med haven. Den har nemlig elementer af begge ting; den er åben ud imod himmel og natur, men er samtidig lavet af sten. Terrassen er et sted, som de fleste danske familier nyder at tilbringe tid på. Her slikker man sol, griller og slapper af.

Fordi terrassen er så vigtigt et sted, så er det også vigtigt, at den ser flot og tiltalende ud. Dette kan man gøre på flere forskellige måder. For eksempel kan man vælge de smukkeste fliser til at beklæde terrassen. Dette giver et flot ydre look og vil virke visuelt appellerende. Man kan også vælge at indrette terrassen lækkert med behagelige møbler og hyggeligt tilbehør. En grill, en bænk og nogle potter med blomster gør en stor forskel og får alting til at se mere hjemlig og appellerende ud. Der skal altså ikke meget til for, at terrassen bliver udnyttet til sit yderste.

Ukrudt ødelægger enhver terrasse

Men desværre nytter alle disse ellers gode tiltag ikke meget, hvis ukrudtet ender med at skyde frem imellem fliserne på terrassen. Selvom om alt andet spiller, så får ukrudt nemlig alting til at se frygtelig sjusket ud. Mange terrasseejere er flere timer hver uge nede på knæene og slide for at pille ukrudtet op og stoppe dets fremgang. Men ofte hjælper det ikke særlig meget, og forsøget bliver ganske omsonst. Men der er én effektiv måde, hvorpå man kan sikre sig et fuldkomment stop for alle former for ukrudt.

En ukrudtsdug under fliserne på terrassen er vejen frem for den frustrerede husejer. En ukrudtsdug er utrolig smart, men konstruktionen er egentlig såre simpel. Dugen placeres oven på det udjævnede fundament inden fliserne lægges. På den måde ligger dugen som et usynligt lag af beskyttelse mellem jord og fliser, og forhindrer effektivt og nemt ukrudtet i at springe op. En ukrudtsdug er den ting, som man bare ikke må snyde sig selv for. Tænk på alle de timer med sved på panden og ondt i knæene, som dugen kan spare en for! Det er næsten for godt til at snyde sig selv for, og derfor bør man hellere investere i en før end senere.

Kategorier: Hjemmet