Onkel Jan og Lego

on 25. November 2006 20:40:34

Fra fredag til lørdag var vi barne"piger" for min nevø Christian på 5 år. Han mødte op med et stor smil og havde bare glædet sig til at skulle overnatte hos os. Han elsker at spille skak, og selv om hverken ham eller jeg kan spille rigtig, så kan man godt bruge meget tid på det alligevel. Senere mødte vi Jan over i Amagercenret, hvor vi lige skulle opdateres på tegnefilmsområdet. Vi endte med at købe "Sandheden om Rødhætte" og "Valhalla". Men filmene blev dog aldrig det store hit hos Christian, for Jan introducerede ham for X-box spillet Lego. Christian var helt væk… kastede sig ihærdig ud i det og var meget ivrig. Jeg synes, at han var utrolig hurtig til at lærer, hvad det gik ud på med hjælp fra Jan. Og det varede da heller ikke længe før Jan bare var et hit. Christian skulle hele tiden være den samme figur som Jan, så når Jan skiftede figur gjorde han det også (det var da lidt sødt ;-) Jeg er også sikker på, at Jan synes det var sjovt at have en begejstret 5-årig makker ved sin side.

Det var svært, at få Christian i seng, for nu var det lige så sjovt at spille X-box. Det første han sagde næste morgen var da også: "Jaaaaan, skal vi ikke spille Lego", og klokken var kun kvart i otte.

Da jeg tog på arbejde, var Jan og Christian allerede godt igang med at spille Lego igen. I bilen kom jeg til at tænke på, hvad vores kommende søn mon vil blive aktiveret med i de lange weekender… lidt skræmmende! ;-)


Relaterede blogindlæg:

  1. LEGO Star Wars II: The Original Trilogy Efter gårsdagens store skuffelse tog jeg i dag over i...
  2. Året der gik 2011 Året der gik hos familien Olsen… og ønsket om en...
  3. En dejlig fridag sammen med Jan Min fridag er mandag, som normalt bliver brugt på at...
  4. Hjemme igen Så er Jan kommet hjem i god behold. Men det...
  5. En glædelig overraskelse For noget tid siden blev jeg glædeligt overrasket af min...

2 Responses to “Onkel Jan og Lego”

1
Jan Olsen (subscribed) wrote a comment on
27. November 2006 10:24:42

LEGO StarWars er for fedt! :d/

Hmm… Hvorfor kommer jeg til at tænke på Onkel Dum og Bananerne når jeg ser den overskrift? :(

2
kamajoles place » Whist i Køge sent a pingback on
27. November 2006 10:45:55

[...] Efter fredagens "strabasser" med at være barnepige, så stod den lørdag på whist med Kim, Terje og Steen. [...]